Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

AMPA

L'AMPEMIDE és l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Municipal de Música i Dansa d'Esparreguera, una entitat sense ànim de lucre, que agrupa totes les famílies que vulguin formar-ne part, i que poden fer-se sòcies mitjançant el pagament de la quota anual.

L'AMPEMIDE està compromesa amb una educació de qualitat dintre de l'Escola, i col·labora en algunes de les seves activitats com són la distribució de material de música i dansa, el lloguer d'instruments musicals, i la col·laboració en diferents activitats de l'escola. En aquest sentit és prioritària la coordinació amb l'equip docent del centre per fixar uns objectius comuns. Els recursos econòmics de l'AMPA s'orienten a la dotació i millora de recursos per l'Escola.

La Junta de l'AMPA està formada per uns quants membres de l'Associació, pares i mares que de forma voluntària i desinteressada, gestionen i executen les tasques pròpies de l'AMPA. La Junta representa els socis davant els altres estaments de l'escola i les altres entitats.

Logo AMPEMIDE

  • Podeu trobar l'equip de l'AMPA cada divendres de 6 a 7 de la tarda a l'Escola de Música i Dansa d'Esparreguera per atendre les famílies.
  • També podeu trobar informació sobre les seves activitats al següent web: www.ampemide.net.