Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 16/01/2021
Traducció automàtica

Can Comelles 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

AMPA

L'AMPEMIDE és l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Municipal de Música i Dansa d'Esparreguera, una entitat sense ànim de lucre, que agrupa totes les famílies que vulguin formar-ne part, i que poden fer-se sòcies mitjançant el pagament de la quota anual.

L'AMPEMIDE està compromesa amb una educació de qualitat dintre de l'Escola, i col·labora en algunes de les seves activitats com són la distribució de material de música i dansa, el lloguer d'instruments musicals, i la col·laboració en diferents activitats de l'escola. En aquest sentit és prioritària la coordinació amb l'equip docent del centre per fixar uns objectius comuns. Els recursos econòmics de l'AMPA s'orienten a la dotació i millora de recursos per l'Escola.

La Junta de l'AMPA està formada per uns quants membres de l'Associació, pares i mares que de forma voluntària i desinteressada, gestionen i executen les tasques pròpies de l'AMPA. La Junta representa els socis davant els altres estaments de l'escola i les altres entitats.

Logo AMPEMIDE

  • Podeu trobar l'equip de l'AMPA cada divendres de 6 a 7 de la tarda a l'Escola de Música i Dansa d'Esparreguera per atendre les famílies.
  • També podeu trobar informació sobre les seves activitats al següent web: www.ampemide.net.