Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dissabte 28/11/2020
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Pla Jove d'Esparreguera

Què és el Pla Jove d'Esparreguera?

El Pla Jove d'Esparreguera és un instrument estratègic i participatiu de planificació de les polítiques de Joventut a Esparreguera per definir, impulsar i coordinar les actuacions en matèria juvenil que es duen a terme al nostre municipi.

El disseny del Pla és possible gràcies a la implicació dels diferents agents socials i del jovent del municipi. És la suma de la complicitat i el compromís ciutadà i polític.


Com s'està desenvolupant?

La primera fase del Pla Jove va ser la diagnosi, que va permetre conèixer la situació de partida del jovent i les polítiques que els afecten, amb l'objectiu que la planificació de polítiques en matèria de joventut s'adeqüi millor a la seva realitat. Al llarg d'aquesta fase es van dur a terme jornades tècniques amb els diferents departaments de l'Ajuntament, grups de discussió amb joves del municipi i una enquesta en línia dirigida a la joventut per conèixer-ne les demandes.

Pla Jove d'Esparreguera

Pla Jove d'Esparreguera

La segona fase del Pla Jove consisteix en el disseny de polítiques concretes a partir de línies estratègiques, projectes i actuacions concretes en sis àmbits: educació, treball, salut, l'espai jove Cal Trempat, la cohesió social i la participació.

En aquesta segona fase, s'ha elaborat una segona enquesta en línia que recull idees i propostes concretes en relació al nou equipament juvenil, la comunicació amb el jovent i els seus interessos en els diferents àmbits.


Resultats del Pla Jove

El disseny d'accions del Pla Jove, un cop enllestit, el podreu consultar al web de l'Ajuntament en aquesta secció de Joventut, juntament amb els resultats de la segona enquesta realitzada a aquest col·lectiu.


Documentació relacionada