Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/01/2021
Traducció automàtica

Can Comelles

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Breu història

Centre Obert La Fulla, des de 1982


El Centre Obert La Fulla neix per iniciativa de l'Ajuntament d'Esparreguera i dels professionals de Serveis Socials, després de tot un treball previ al carrer amb infants i joves, on es detecten dificultats socials i necessitats personals que han de ser ateses des d'algun espai físic de referència.

Així el centre obert obre les seves portes el curs 1982-1983 al carrer Cavallers i després es trasllada al carrer Hospital, a l'antiga casa dels Mestres, on estarà fins el curs 2011-2012.

Durant els més de 30 anys de la seva existència el Centre Obert La Fulla i els diferents professionals que han anat format part del seu equip han treballat per tal de consolidar un projecte socioeducatiu propi, integrat al municipi i adaptat a la realitat de cada moment. D'aquesta forma el centre obert és un servei dinàmic i viu que contínuament busca la millora de la qualitat en relació a l'atenció que dóna i els objectius que ha de complir.

En aquest camí s'ha comptat i es compta com a part fonamental amb el treball en equip amb la resta de professionals dels serveis socials i l'educació, així com amb el treball en xarxa.


Centre Obert La Fulla

Centre Obert La Fulla, des de 1982.

En l'actualitat els fonaments sobre els que s'estructura tota la labor del centre són els valors per la convivència, aquells valors bàsics que tots/es nosaltres com a persones posem en pràctica en el dia a dia a la nostra societat.