Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimarts 16/07/2019
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Consells de salut per a la ciutadania

Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.

Trobareu continguts per compartir: informació, suggeriments i consells que milloraran la seva capacitat per a tenir cura de la salut.

Infermera Virtual

Consells de salut per a la ciutadania.

Últims consells de salut

 • Infermera Virtual15/07/2019
  A la muntanya, millor acompanyats.

  icona muntanyaPlanifica amb anterioritat l’activitat, informa’t de les condicions climatològiques i assegura’t de tenir una base de preparació física.

 • Infermera Virtual02/07/2019
  Aquestes vacances viatjaràs en avió?

  Sidrome turistaSi tens pensat agafar un avió aquestes vacances, és important que coneguis la síndrome de la classe turista per prevenir-la. Si vols saber quines són les mesures de prevenció, consulta’ns.

 • Infermera Virtual17/06/2019
  Quina coca de Sant Joan més bona!

  icona coca sant joan

  Si no vols tenir un ensurt, tingues en compte aquestes recomanacions:

   

  • Si elaboreu vosaltres mateixos la coca, recordeu les normes d'higiene i de manipulació d'aliments per tal d'evitar el risc de contaminació.
  • Si compreu la coca en una botiga, assegureu-vos que és un establiment que compleix amb la normativa per tal de garantir la seguretat en el seu consum.
  • És important mantenir les coques (si porten crema o nata) refrigerades, per tal de no trencar la cadena del fred i així evitar la proliferació de microorganismes que les poden contaminar.

  Aquestes mesures poden semblar molt òbvies, però són molt importants per tal de gaudir dels aliments d'una forma segura.

 • Infermera Virtual03/06/2019
  Saps què respires?

  pulmonsSi passeges o fas exercici, és aconsellable evitar les zones de molt trànsit. Fes atenció a la informació sobre contaminació ambiental i renova l'aire de casa. Si vols més informació, consulta’ns aquí.

 • Infermera Virtual20/05/2019
  Fumar em relaxa?

  Fumar em relaxaFumar no relaxa perquè el tabac tingui efectes relaxants, sinó perquè la persona és addicta a la nicotina i s’ha satisfet momentàniament la síndrome d’abstinència.