Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/05/2019
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Si tens problemes per pagar la hipoteca...

A continuació s’exposen els serveis als que s’han adreçar les persones o famílies que es troben amb risc d’impagament de la seva quota d’hipoteca o lloguer.

Preus per gaudir del servei:
-Gratuït

Ubicació on té lloc el servei:
1. SERVEIS SOCIALS BÀSICS (AJUNTAMENT D'ESPARREGUERA)

Els serveis socials Bàsics (SSB) són el primer nivell del sistema públic de serveis socials i la garantia de més proximitat als usuaris i als àmbits familiar i social.

Els SSB s’organitzen territorialment i estan dotats d’un equip multidisciplinari. Inclouen els equips bàsics, els serveis d’ajuda a domicili i de teleassistència i els serveis d’intervenció socioeducativa no residencial per a infants i adolescents.

Els SSB tenen un caràcter polivalent, comunitari i preventiu per a fomentar l’autonomia de la persones perquè visquin dignament, atenent les diferents situacions de necessitat en què es troben o que es puguin presentar.

Des dels SSB es gestionen ajudes alimentàries i d’urgència social per aquelles situacions de necessitat que ho requereixin.

Horari: de dilluns a divendres de 9 del matí a 1 del migdia
Adreça: Mestre Tomàs Cabeza, 2
Telèfon: 93 708 02 10
A/e: serveis_socials@esparreguera.cat

2. OFIDEUTE

Servei gratuït d'informació i assessorament adreçat a les famílies amb dificultats per atendre el pagament dels préstecs hipotecaris i que estan en risc de perdre el seu habitatge principal.

Usuaris d’Ofideute poden ser aquelles famílies propietàries d'un únic habitatge, que no poden atendre les quotes del préstec o preveuen que no les podran fer efectives en el futur, famílies que, per l'impagament de préstecs amb garantia immobiliària, estan en risc de perdre l’habitatge i no tenen altres propietats d'immobles; avaladors de préstecs amb garantia hipotecària que, per motiu d'impagament, estan en risc de perdre l’habitatge.

Telèfon: 93 228 72 00
A/e: agenciahabitatge@gencat.cat

3. SERVEI D'ORIENTACIÓ JURÍDICA

El SOJ està ubicat a les dependències de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Olesa , fent atenció a la ciutadania tots els dimarts de 16 a 20 h. Des de l’Administració del servei es donen cites concertades.

És un punt d’orientació jurídica al municipi adreçat als ciutadans/es d’Esparreguera i de la seva area d’influència que ho sol·licitin, per tal de proporcionar-los un primer consell orientador, no directiu i gratuït, relatiu a qüestions en matèria d’habitatge, endeutament i dret de família, així com informar de la possibilitat de recórrer als serveis de mediació o altres sistemes alternatius de resolució de conflictes per tal d’evitar el conflicte processal o analitzar la viabilitat de la pretensió.

El servei també proporcionarà informació respecte a la documentació necessària per a sol·licitar el dret a l’assistència jurídica gratuïta, d’acord amb el que estableixen les prescripcions de la Llei d’assistència gratuïta i el Decret 252/1996, de 5 de juliol, quedant exclosa però, la tramitació de l’esmentada sol·licitud.

4. SERVEI DE LA PLATAFORMA D'AFECTATS PER LA HIPOTECA DEL BAIX LLOBREGAT

Tens problemes per pagar la hipoteca o estàs immers en un procés d’execució hipotecària? Si ets un afectat i necessites assessorament, informació i recolzament, vine a les reunions setmanals i explica’ns la teva situació. Entre tots establirem els passos a seguir i les accions de renúncia necessàries per intentar arribar a una solució.

Horari: cada dimarts a Cal Trempat (Esparreguera), de 5,30 a 6.30 de la tarda i a La Central-L’Olivera (Olesa de Montserrat) de 7 a 9 del vespre.

A/e: baixllobregatnordpah@gmail.com
Pàgina de Facebook: www.facebook.com/PahStopDesnonamentsBaixLLobregatNord

Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).
Adreça: Plaça de l'Ajuntament, 1 (Planta d'accés a l'Ajuntament).

Horari dins el que té lloc el servei:
HORARI SERVEIS SOCIALS:
De dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 de la tarda