Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/01/2021
Traducció automàtica

Grup musical

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Professionals i àrees

Taller Ocupacional Can Comelles

Façana del Taller Ocupacional Can Comelles

Façana de l'edifici on està ubicat el Taller Ocupacional Can Comelles.

L'equip tècnic del TOCC el componen monitors formats en educació especial, pedagogia, psicologia, treball social i camp laboral que garanteixen la bona implantació i desenvolupament del programa individual de rehabilitació de l'usuari i del programa general d'activitats.

El personal d'atenció directa és responsable de les àrees de comunicació, motricitat, socialització, prelaboral i laboral. Compta amb personal d'administració, manteniment, responsable de l'àrea comercial, gestió, millora de recursos, implantació de sistemes de qualitat i de seguretat.

La treballadora social s'ocupa del treball familiar, relacions amb altres institucions i ajuts per als usuaris. La psicòloga desenvolupa la tasca d'atenció als usuaris, famílies i equip tècnic.

El director tècnic és el responsable de l'àrea psicològica, la coordinació, la planificació i el funcionament tècnic del servei.

L'organització general del centre és responsabilitat de l'Ajuntament d'Esparreguera, dels ajuntaments participants i de la direcció tècnica. El Consell assessor i de seguiment vetlla per la bona marxa del centre juntament amb els responsables dels ajuntaments, usuaris i tècnics.