Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dijous, 10 de gener de 2013

Èxit en l’organització i la participació en les festes nadalenques i Reis

Des de mitjans del mes de desembre fins al dia de Reis, s’han dut a terme moltes d’activitats a Esparreguera, organitzades per diverses entitats i associacions, amb la col·laboració de l’Ajuntament

La programació de Nadal va començar amb l’encesa de la il·luminació nadalenca el divendres 14 de desembre, i a partir d’aquest dia s’han anat desenvolupant els actes programats per a celebrar el Nadal.

S’han dut a terme moltes i variades activitats, la Fira de Santa Llúcia, la recollida solidària de joguines, la mostra de pessebristes que enguany realitzaven la 30a. edició, les visites al campanar, Els Pastorets, el concert de Nadal, el Cagatió, la Missa del Gall, les passejades amb poni, teatre, cinema, literatura, la visita del patge Salim i la cavalcada de Reis.

L’Ajuntament fa una valoració molt positiva de totes les activitats, ja que no s’ha produït cap incidència, especialment, l’arribada dels Reis, aquest enguany, ha estat molt espectacular enmig d’un espectacle de música i làser que va donar el tret de sortida de la Cavalcada pels carrers de la vila.

Des de l’Ajuntament, doncs, ens felicitem, conjuntament amb totes les persones i les entitats que ho han fet possible, de l’èxit en totes les activitats d’aquest període nadalenc, i donem les gràcies, una vegada més, a tots aquells que hi han col·laborat i a tots els vilatans que n’han pres part. Esperem que totes les activitats d’aquest 2013 tinguin el mateix ressò i que tot el poble en pugui gaudir amb la màxima satisfacció.

Els Reis a l’església de Santa Eulàlia