Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Política Lingüística Dilluns, 29 d'abril de 2013

Es fa públic el veredicte dels XV Jocs Florals d’Esparreguera

La regidora de Cultura i Festes i Política Lingüística, Núria Valldeperas, va presidir l’acte de lliurament de premis

El passat 23 d'abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, es va fer públic el veredicte del Jurat dels XV Jocs Florals d'Esparreguera 2013 en un acte molt emotiu a Can Pasqual. S’hi van premiar quatre obres esparreguerines, d’un total de 15 obres presentades, en les modalitats de Narrativa, Poesia, Excel·lència Lingüística i Jove.

El Jurat va ser presidit, així com l’acte de lliurament, per la regidora de Cultura i Festes i de Política Lingüística, Núria Valldeperas, i el formaven Marc Piera, responsable del Servei Local de Català d'Esparreguera; Maria Romero, tècnica de Normalització Lingüística del Servei Local de Català d’Esparreguera; Mariona Masferrer, directora de la Biblioteca Popular Beat Domènec Castellet;; Rosa M. Codina, tècnica superior arxivera de l’Arxiu Municipal d’Esparreguera; Dolors Guixé, convidada especial; i David Aguado, administratiu adscrit a les regidories de Cultura i Festes i de Política Lingüística, que va actuar com a secretari.

Les obres i els escriptors locals premiats són:
.: En la categoria de Narrativa, Bonica tarda de divendres, presentat amb el pseudònim Rita, que correspon a Roser Climent i Tablado.
.: En la categoria de Poesia, Otger Cataló, presentat amb el pseudònim Fèlix de les Meravelles, que correspon a Albert Gobern i Canals.
.: En la categoria d'Excel·lència Lingüística, El Protocol Jahaziz, presentat amb el pseudònim Talip Haktanir, que correspon a Francesc Xavier Sànchez i Climent.
.: En la categoria Jove, Despotisme Il·lustrat, presentat amb el pseudònim Fènix, que correspon a Xavier Ceballos i Canals.

En el transcurs de l’acte de lliurament de premis, es van lloar les obres premiades, es van repartir els premis en forma de lots de llibres i es va poder sentir un fragment de totes les obres premiades, la lectura de les quals va anar a càrrec de la rapsoda local Isabel Fernàndez. L’acte el va cloure l’actuació del grup de cambra de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera, amb Ariadna Ortega al piano i Andrea Jerónimo a la veu.

Ben aviat s’editaran les obres dels guanyadors i es penjaran al web de l’Ajuntament.

Enhorabona a tots ells!

Lliurament de premis