Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dimecres, 17 de juliol de 2013

El seny i la rauxa, els protagonistes de la Festa Major d’Esparreguera 2013

Durant quatre dies, del 12 al 15 de juliol, Esparreguera ha gaudit de la seva Festa Major amb un gran èxit de participació i un gran nombre d’activitats per a totes les edats

Gràcies a l’esforç de les entitats de la vila, un any més, s’ha desenvolupat la Festa Major d’estiu 2013 amb un èxit absolut d’esparreguerins i esparreguerines en tots els actes, que han tingut una qualitat excel·lent.

En les paraules que l’alcalde d’Esparreguera adreçava als vilatans dins del programa de Festa Major, ja trametia la importància dels valors del seny i la rauxa durant aquests quatre dies. I aquests dos elements s’han imposat als carrers de la vila, ja que la gent s’ho ha passat molt bé i no hi ha hagut cap incidència.
La Festa Major ha estat farcida d’activitats per a totes les edats i tots els públics, i seguint l’estructura d’anys anteriors, hi ha hagut des d’activitats de cultura tradicional catalana, amb les diferents cercaviles, correfocs, castellers, sardanes..., passant per les esportives, fins a les exposicions o els actes musicals i teatrals, amb dues obres cent per cent esparreguerines: la sarsuela La Corte de Faraón i Per què moren els pares?

Dos èxits més que cal destacar dins la programació han estat la recuperació del Concurs de Pintura Ràpida, que aquest any ha celebrat la 43a. edició amb una qualitat excel•lent, i el concert gran del diumenge amb Els Catarres, on hi va haver ple absolut.

L’alcalde, Joan-Paül Udina, i la regidora de Cultura i Festes, Núria Valldeperas, feliciten els esparreguerins pel bon desenvolupament de la Festa Major i agraeixen a totes les persones que ho han fet possible la implicació en la vila d’Esparreguera.

Festa Major d'Esparreguera 2013