Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Vista 1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Política Lingüística Dijous, 19 de setembre de 2013

Inaugurat el Quart Club de Lectura Fàcil d’Esparreguera

És una activitat organitzada per la Regidoria de Política Lingüística, el Servei Local de Català i la Biblioteca municipal

El dimarts 17 de setembre es va inaugurar la quarta edició del Club de Lectura Fàcil d’Esparreguera, després del període estiuenc de vacances

El Club de Lectura Fàcil és una activitat senzilla adreçada fonamentalment a persones que no tenen l’hàbit de llegir i de parlar en català, per la qual cosa, mitjançant la lectura d’un llibre fàcil de llegir, que es fa a casa, posteriorment, a la biblioteca, un cop al mes, es fa una tertúlia moderada que permet les dues coses: llegir i enraonar en català.

El Quart Club de Lectura Fàcil es trobarà el tercer dimarts de cada mes a 2/4 de 7 de la tarda a la Biblioteca local (plaça de Santa Eulàlia).

Les inscripcions són gratuïtes i encara es poden fer adreçant-se directament a la Biblioteca en l’horari habitual d’atenció al públic. Els participants han de ser majors d’edat i han de tenir el carnet de lector, que poden tramitar directament a la Biblioteca.

El Quart Club de Lectura Fàcil està lligat a les classes de català per a adults i al programa Voluntariat per la llengua, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i també als lectors inicials o amb dificultats lectores de la biblioteca de la vila. Compta amb el ple suport de la Regidoria de Política Lingüística.

La persona encarregada de dinamitzar les trobades per quarta vegada consecutiva és Marta Orús, una treballadora de l’Ajuntament d’Esparreguera i alhora voluntària per la llengua, llicenciada en Filologia Hispànica i tècnica en Estratègies de Comunicació, que farà de moderadora de les trobades i d’animadora de la lectura.

Quan la nova biblioteca municipal s’inauguri, aquesta activitat es durà a terme a les noves instal·lacions. Mentre duren les obres de condicionament del nou espai municipal, el Quart Club de Lectura Fàcil es trobarà a la biblioteca de la plaça de Santa Eulàlia.

Quart Club de Lectura Fàcil d’Esparreguera