Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dimarts, 26 de novembre de 2013

La Passió d’Esparreguera presenta el cartell de la temporada 2014

En una jornada de portes obertes, La Passió d’Esparreguera presenta el nou cartell de la temporada 2014 i organitza un acte solidari amb la ja consolidada Passió per La Marató

Aquest diumenge, 24 de novembre, La Passió d’Esparreguera ha obert les portes de les instal·lacions a tot el poble, on es va poder fer una visita guiada pels racons del teatre i es va poder gaudir de les diferents actuacions de les seccions que formen part de l’entitat: l’Escola de Teatre, la Secció Sardanista, la Coral de la Passió, entre d’altres. La canalla també va poder passar el matí jugant en uns inflables instal·lats al pàrquing i els més grans van poder degustar el nou Licor d’en Judes.

A la una del migdia, es va presentar el nou cartell de la temporada. Es va desplegar el cartell a la façana del teatre, i hi va haver els parlaments corresponents, a càrrec del president de l’entitat, Josep Cuscó, i el dissenyador del cartell, l’artista esparreguerí Olivier Grau, qui tanca una etapa en aquesta activitat que ha dut a terme durant deu anys. Per acabar l’acte, es va fer un pilar d’honor dels Castellers d’Esparreguera i un concert d’Electric Rain.

L’entitat també va organitzar la ja consolidada Passió per La Marató, un acte solidari que es duu a terme ja fa anys per recaptar diners per al programa de Televisió de Catalunya, amb diverses activitats per recollir el màxim de diners possible.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Cartell temporada 2014

Cartell temporada 2014