Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Societat Dilluns, 2 de desembre de 2013

Dissabte passat, 30 de novembre, va tancar les portes la Biblioteca Beat Domènec Castellet

Es va fer un acte de comiat molt emotiu a la biblioteca, que va coincidir amb la jubilació de la seva bibliotecària durant més de quaranta anys, la Mariona Masferrer

Dissabte, 30 de novembre, a les 6 de la tarda es va celebrar a la Biblioteca Beat Domènec Castellet un acte de doble comiat. Per una banda, es van tancar les portes de la biblioteca davant la pròxima obertura de la Biblioteca Municipal L’Ateneu i, per altra, es voler acomiadar la Mariona Masferrer, que, després de més de quaranta anys com a bibliotecària, aquest mateix dia 30 es va jubilar.

Va ser un acte ple de sentiment i d’emotivitat cap a la persona de la Mariona, de qui es va destacar el seu amor per la lectura i la seva feina d’obertura de la biblioteca cap a la cultura esparreguerina, i cap a les parets de la que ha estat la nostra biblioteca durant més de 75 anys, i que ha vist néixer grups de teatre i moltes iniciatives socials i culturals.

GIT Produccions va ser l’encarregat d’organitzar l’acte, on es van llegir unes paraules d’agraïment cap a la bibliotecària i diferents textos de diversos autors, entre els quals algun fragment de “La Passió”.

Diversos membres de la companyia es van fer càrrec de la lectura, juntament amb l’exalcaldessa Francesca Fosalba i l’alcalde d’Esparreguera, Joan-Paül Udina, qui, en finalitzar l’acte, va adreçar unes paraules als assistents i va obsequiar la Mariona amb una placa de ceràmica com a reconeixement a la feina feta a Esparreguera durant la seva trajectòria professional.

Com a clausura de la celebració, i en un acte ple de simbolisme, l’alcalde d’Esparreguera i la Mariona Masferrer van tancar la porta de la biblioteca davant de tots els assistents, que es van congregar a la plaça Santa Eulàlia per presenciar el simbòlic tancament.

Va tancar portes la biblioteca

Més de 40 anys de bibliotecària

El seu amor a la lectura

Va ser un acte ple de sentiment i d’emotivitat