Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 16/01/2022
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Política Lingüística Dimarts, 11 de març de 2014

Es fan públiques les bases dels XVI Jocs Florals Esparreguera 2014

Divendres 4 d’abril acaba el termini per a presentar les obres en una de les 4 categories: Narrativa i Poesia, Adults i Joves, respectivament

Les regidories de Política Lingüística i de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Esparreguera i el Servei Local de Català d’Esparreguera, com a organitzadors, han fet públiques les Bases dels XVI Jocs Florals d'Esparreguera 2014, el certamen literari de Sant Jordi adreçat al públic jove i adult.

Els XVI Jocs Florals d'Esparreguera 2014 premiaran cinc obres esparreguerines en les modalitats de Narrativa i Poesia Adults i Jove, respectivament, i d’Excel·lència Lingüística. Les categories joves estan destinades al jovent de 16 a 18 anys (edats de 1r i 2n de Batxillerat), que es poden presentar directament al certamen.

Els organitzadors animen totes les persones més grans de 16 anys vinculades a Esparreguera a participar-hi, bo i escrivint un narració breu o bé poesia. En aquest sentit, s’han dut a terme a la nostra vila uns tallers d’escriptura creativa, organitzats per la Regidoria de Política Lingüística, el Servei Local de Català, la Plataforma per la Llengua i els 3 centres de secundària d’Esparreguera, per ajudar i animar a escriure narracions breus i per descobrir nous talents literaris.

El termini per a presentar les obres a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Esparreguera és el divendres 4 d’abril a les 2 del migdia. Podeu llegir-ne les Bases al text del document adjunt.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

XVI Jocs Florals Esparreguera