Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 16/01/2022
Traducció automàtica

Gegants

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dimarts, 29 d'abril de 2014

Avui, 29 d’abril, celebrem el Dia Internacional de la Dansa

Esparreguera se suma a la celebració d’aquesta efemèride amb representacions de dansa pels carrers de la vila

Dissabte passat, 26 d’abril, va començar la celebració amb les Places’N’Dansa organitzades per l’escola de dansa El Taller Estudi de Ball, on també van intervenir un grup de dansa clàssica de l’Escola Municipal de Música i Dansa i l’Espiral 108. La commemoració va començar a l’església Santa Eulàlia d’Esparreguera, on l’alcalde de la vila, Joan Paül Udina, va llegir el manifest del Dia de la Dansa i seguidament van oferir diferents peces de ball de diferents estils.

El dia 29 també hi haurà testimonis de dansa a l’aire lliure i les quatre escoles de dansa de la vila (Escola Municipal de Música i Dansa, El Taller, Dance Machine i La Rock Dance Center) ens oferiran diferents mostres de dansa que treballen al llarg del curs amb l’alumnat.

Serà un acte que unirà les quatre escoles en un sol espai, la plaça del Centre, i allà ens mostraran els diferents estils de manera successiva: a dos quarts de sis, Joan Castells, membre representatiu del teatre i les arts escèniques en general, llegirà el manifest. Seguidament, serà l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera qui farà l’actuació. A dos quarts de set serà el torn d’El Taller Estudi de Ball. A un quart de vuit, Dance Machine. I, finalment, a les vuit del vespre, actuarà La Rock Dance Center.

A continuació, podeu veure el text del manifest escrit especialment per a enguany i el cartell amb els horaris de les diferents actuacions d’aquesta tarda.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Dia Internacional de la Dansa