Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 16/01/2022
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dimecres, 30 d'abril de 2014

Inaugurada a Esparreguera l’exposició “Art i pregària”, de les monges benedictines de Montserrat

L’exposició està emmarcada dins els actes de la 4a. Setmana de la Llengua Catalana a Esparreguera i estarà oberta fina al 4 de maig

El divendres 25 d’abril es va inaugurar a la sala municipal d’exposicions del carrer dels Arbres l’exposició “Art i pregària”, una mostra de treballs de les monges benedictines que tenen el taller al Monestir de Sant Benet de Montserrat i que realitzen ceràmiques conegudes arreu del país i també a l’estranger.

En l’acte hi van assistir representants del monestir, entre les quals la mare abadessa i germanes encarregades del taller, representants de la parròquia Santa Eulàlia d’Esparreguera, qui ha col·laborat de manera activa i estreta en l’organització de l’esdeveniment, i diversos regidors de l’Ajuntament d’Esparreguera.

La regidora de Cultura, Núria Valldeperas, va voler destacar la tradició ceramista d’Esparreguera, va reconèixer la tasca que fan les germanes i es va felicitar per haver pogut dur l’exposició al nostre poble i fer-ho coincidir amb la celebració de la Diada de la Mare de Déu de Montserrat.

Exposició"Art i pregària"