Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 16/01/2022
Traducció automàtica

Faroles Plaça Esglèsia

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Divendres, 16 de maig de 2014

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat celebra el 40è aniversari de la seva creació

Esparreguera té un vincle molt especial amb el CCBLL, ja que, al llarg de la seva història, diversos convilatans han format part del nucli fundador o en diverses etapes de gestió de l’entitat

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat va celebrar el divendres dia 25 d’abril, a la Casa de Cultura de la vila de Martorell, un acte molt entranyable per commemorar els 40 anys d’existència de l’entitat. L’acte, presidit per la presidenta de l’entitat, Conxita Sánchez, i presentat per Joana Llordella, va recordar els fundadors.

L’alcalde de Martorell, i president de la Diputació, Salvador Esteve, va elogiar la tasca de l’entitat en els diversos camps de la seva actuació. Hi van assistir, entre altres representants de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Lluís Puig, director general de Cultura Popular i Associacionisme de la Diputació de Barcelona, i alguns alcaldes dels municipis del Baix Llobregat, a més del president del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Sr. Joaquim Balsera.

La trobada va incloure la projecció de tres vídeos, la lectura de l’acta fundacional de l’entitat i el record i gratitud a aquelles persones que durant quaranta anys han lluitat per honorar la comarca.

Aniversari del Centre d'Estudis Comarcals