Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 16/01/2022
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Divendres, 6 de juny de 2014

La Passió d’Esparreguera acull la Gran Final Nacional del Concurs "Pica Lletres" 2013-2014

"Pica Lletres" és un concurs televisiu que s’emet en diferents canals locals catalans en què alumnes de 3r d’ESO d’arreu del país competeixen per demostrar els seus coneixements de català

Ahir, dijous 5 de juny, es va enregistrar al Teatre de La Passió d’Esparreguera la Gran Final Nacional del concurs televisiu Pica Lletres, presentada per Espartac Peran. Televisió de Catalunya ha estat l’encarregada d’enregistrar i produir el programa que s’emetrà pel Canal Súper 3 i les Televisions Locals de Catalunya el proper mes de setembre.

Un miler d’alumnes d’Instituts d’arreu de Catalunya es van desplaçar fins el teatre de La Passió d’Esparreguera per a competir en aquesta Gran Final Nacional, d’aquest programa on els objectius principals del concurs són entretenir, fomentar i promoure la lectura i l'ús de la llengua catalana, tenint en compte tant el vessant escrit com l'oral. Saber lletrejar un mot correctament significa descobrir-ne cada part, llegir i escriure'l bé, conèixer l'alfabet i la pronúncia de la nostra llengua. L'organització també considera aquesta activitat una possibilitat didàctica en l'educació lingüística de l'alumnat, alhora que lúdica i divertida.

Pica Lletres a Esparreguera