Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 16/01/2022
Traducció automàtica

Detall Campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Serveis Socials Dilluns, 23 de juny de 2014

El regidor de Serveis Socials Jordi Mestres i la regidora de Cultura Núria Valldeperas visiten el Taller Ocupacional de Can Comelles

El regidor de Serveis Socials Jordi Mestres i la regidora de Cultura Núria Valldeperas visiten el Taller Ocupacional de Can Comelles (TOCC) per agrair als usuaris els dibuixos de les propostes del cartell de la Festa Major d’Esparreguera 2014

L’objectiu per a l’usuari del TOCC és poder sentir-se inclòs de manera activa i amb la seva capacitat dins la societat.

La Regidoria de Cultura ha proposat a la Regidoria de Serveis Socials i al TOCC la seva col•laboració en el cartell de la Festa Major d’Esparreguera 2014 amb uns dibuixos fets pels usuaris.

El passat dijous 12 de juny els dos regidors van visitar el TOCC. Els usuaris van explicar personalment a tots tres els seus dibuixos, com els havien fet i en quins motius s’havien inspirat.

L’equip professional i d’usuaris del TOCC va manifestar en aquest acte l’agraïment al consistori municipal i als companys de l’Ajuntament d’Esparreguera la confiança i el gest d’inclusió social i participatiu que suposa oferir aquesta participació. En aquest sentit, aquesta col·laboració es converteix en eina integradora de primer nivell i és una valoració de la capacitat dels usuaris.

La dimensió humana del servei del TOCC aconsegueix, amb aquest fet, ajudar a fer més visibles i més propers aquests vilatans i els proporciona una oportunitat útil i alegre de presència activa a l’entorn.

Vsita del Regidor de Serveis Socials i la Regidora de Cultura