Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/10/2021
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dimecres, 17 de desembre de 2014

L’Ajuntament d’Esparreguera i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat firmen un conveni de col·laboració

Es reprèn d’aquesta manera la col·laboració que ja havien tingut amb l’entitat anys enrere

Dimarts, 16 de desembre, l’alcalde d’Esparreguera, Joan-Paül Udina Tormo, i la presidenta del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, Conxita Sánchez Medina, van firmar el conveni de col·laboració entre totes dues institucions per a l’any 2014.

El Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL) és una entitat cultural sense ànim de lucre fundada l’any 1974 i declarada entitat d’Utilitat Pública (2005) que té el compromís de promocionar la comarca i contribuir a cohesionar-la a través de la cultura, el coneixement i la defensa del patrimoni. Impulsen l’estudi i la recerca en l’àmbit cultural i social i en divulguen els resultats; vetllen per la defensa del territori, la identitat i la història del Baix Llobregat; disposen d’un important fons bibliogràfic sobre la comarca, i vetllen per la recopilació de la memòria democràtica de la comarca i la seva actualització. Per fer-ho possible, compten amb treball voluntari i professional, amb mecenatge privat i amb ajuts públics d’entitats i institucions, entre les quals hi torna a haver l’Ajuntament d’Esparreguera.

La presidenta del CECBLL, acompanyada de dos membres més de l’entitat, Esther Achuelo i Xavier Mas, i l’alcalde d’Esparreguera, acompanyat de la regidora de Cultura, Núria Valldeperas, es van mostrar molt satisfets de poder reprendre aquesta col·laboració i poder tornar a comptar amb el suport mutu en la tasca de vertebrar la comarca en l’àmbit cultural, de promoure la cohesió territorial i de difondre els valors històrics, socials, culturals i naturals del Baix Llobregat.

En la mateixa reunió en què es va firmar el conveni, ja es va començar a parlar de la primera activitat que organitzarien conjuntament al març del 2015.

Joan-Paül Udina i Conxita Sánchez