Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/10/2021
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Política Lingüística Dilluns, 9 de febrer de 2015

Convocat el 1r. Concurs de Contes d’Esparreguera

Adreçat als participants del 3r. Taller d’Escriptura Creativa per a Joves, és una novetat del 2015 per a fomentar la literatura entre el jovent

La Regidoria de Política Lingüística de l’Ajuntament d’Esparreguera, el Servei Local de Català d’Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, la Plataforma per la Llengua i la Biblioteca Municipal L’Ateneu convoquen el 1r. Concurs de Contes d’Esparreguera, amb la col·laboració dels 3 centres de secundària de la vila, adreçat als participants del 3r. Taller d’Escriptura Creativa per a Joves.

L’objectiu del concurs és doble: d’una banda, es pretén prestigiar el treball fet pels joves inscrits al 3r. Taller d’Escriptura Creativa per a Joves, en què han après a redactar contes literaris breus, han llegit narracions curtes en català i han après tècniques literàries útils per a la redacció de narracions breus; de l’altra, es vol animar aquests joves perquè no deixin d’escriure i continuïn aprenent i creant obres literàries.

Els dos premis de què consta el 1r. Concurs de Contes d’Esparreguera són un lot de llibres escrits en català valorats en 100 € i la publicació virtual de les obres guanyadores als diferents webs dels organismes coorganitzadors. Tots els participants, a més a més, tindran un diploma. Aquests premis es donaran en un acte públic el dimecres 22 d’abril de 2015, a les 7 de la tarda, a la Biblioteca Municipal L’Ateneu d’Esparreguera.

1r. Concurs de Contes d'Esparreguera