Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/10/2021
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dimarts, 10 de febrer de 2015

Esparreguera s’ha vestit de medieval durant aquest cap de setmana

El primer cap de setmana de la Festa Major d’Hivern ha estat ple d’activitats per a tots els públics

El Mercat Medieval d’Esparreguera arriba a la vuitena edició, i molts esparreguerins i gent de la comarca han sortit als carrers de la vila, per gaudir de les paradetes amb productes medievals i els espectacles de l’època que s’oferien.
Ha transcorregut amb èxit i sense cap mena d’incidència.

L’organització va dur a terme el Mercat igual que altres anys, tot i que hi havia algunes parades menys, a conseqüència de les nevades als llocs d’origen dels firaires corresponents.

Els espectacles organitzats com l’espectacle d’aus rapinyaires, els malabaristes, el rondallaire, els músics o l’animació familiar han tingut molta acceptació en el públic que l’ha transportat als orígens d’Esparreguera, l’any 985.

El tret de sortida de la Festa Major d’Hivern d’aquest any va ser la presentació del llibre “Esparreguera capital de Catalunya durant 92 dies l’any 1821”, de Josep Puig i Jorba, a càrrec del president de la Diputació, Salvador Esteve, i l’alcalde d’Esparreguera, Joan-Paül Udina. L’expectació va fer omplir la sala d’actes de la Biblioteca Municipal L’Ateneu, amb més de 170 persones. Abans de la presentació, el president i l’alcalde, juntament amb el president de la Passió d’Esparreguera, Josep Cuscó, també van inaugurar l’exposició de la Passió que hi haurà tot el mes de febrer a la Biblioteca.

Dissabte, 7 de febrer, el cor esparreguerí Music Vox es va estrenar a Esparreguera, amb un concert que va omplir amb més de 500 persones el teatre de la Passió. El cor que molts dissabtes va portar el nom del nostre poble a la televisió va fer el seu primer concert durant la Festa Major d’Hivern i va fer les delícies a joves i grans, oferint un repertori divertit, amè i genuí, amb algunes peces que més els identifiquen.

El carro dels matasans

Music Vox a La Passió

Artesans al Mercat Medieval

Exposició sobre La Passió