Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/10/2021
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes, Polítiques d'Igualtat Dimecres, 18 de febrer de 2015

Commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat i La Passió organitzen conjuntament alguns dels actes de commemoració d’aquesta data, amb el títol Dones Apassionades

Es dóna la coincidència enguany que el 8 de març coincideix amb el primer dia de representació de La Passió d'Esparreguera; és per aquest motiu que les dues entitats organitzen, amb el suport de l'Institut Català de les Dones i la Diputació de Barcelona, una gran trobada amb les diferents Associacions de Dones de Catalunya per tal de commemorar aquest dia.

El diumenge 8 de març, al llarg de tota la jornada, es podrà gaudir de diferents activitats:
A 2/4 d’11 del matí, representació de La Passió, exposició dels treballs fets per dones del municipi, lectura del manifest oficial, visita al teatre, foto de grup i el final de festa amb la participació de grups de percussió. La Passió ofereix un preu especial als grups de dones que volen assistir a aquest acte.

Al llarg de tota la setmana, a més a més, es duran a terme diferents actes de commemoració, entre els quals en destaquen:

El diumenge 1 de març, a les 12 del migdia, al Centre Dual (2a. planta), es presentarà l’exposició de fotografies Dones d’Esparreguera. S’han recuperat algunes de les fotografies de l’exposició organitzada pel Col·lectiu Esparreguerí de Recerques l’any 2011.

El dilluns 2 de març, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala d’actes de la Biblioteca es farà la taula Rodona Les dones de La Passió, amb la participació de dones que d’una manera o altra han col·laborat amb l’espectacle.

El dijous 5 de març, a 2/4 de 6 de la tarda, a Can Pasqual, es farà l’acte Institucional amb la col·laboració dels centres de secundària de la vila, L'Escola Municipal de Música i Dansa i altres entitats municipals.

El divendres 6 de març, a 2/4 de 6 de la tarda, a Can Pasqual, es farà la Festa anual de l’Associació de la Dona Activa d’Esparreguera.

El dissabte 7 de març, a 2/4 de 6 de la tarda, a Can Pasqual, es durà a terme la xerrada-col·loqui Dones i teatre: Elena-Jordi la reina del Paral·lel Barceloní, a càrrec de l’escriptor Josep Cunill.

Les persones interessades a assistir a l’espectacle del diumenge 8 de març cal que es posin en contacte amb el Sr. Francesc Alert, del Departament de Comunicació i d'Atenció a l'Espectador de La Passió d’Esparreguera, o bé per telèfon (93 777 15 87 o 647 407 066) o bé per correu electrònic (espectacle@lapassio.net).

Totes aquestes activitats tenen el suport de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Esparreguera.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Dones Apassionades