Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/10/2021
Traducció automàtica

Can Tobella

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Biblioteca Municipal L'Ateneu, Cultura i Festes Dimarts, 10 de març de 2015

Inaugurada l’exposició “Pausa”, de Jordi Junyent, a la Biblioteca Municipal L’Ateneu

Divendres 6 de març, l’alcalde i la regidora de Cultura van inaugurar l’exposició “Pausa”, que serà a la Biblioteca Municipal L’Ateneu fins al 10 d’abril

Del 6 de març al 10 d’abril, s’ha establert a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal L’Ateneu l’exposició “Pausa”, de Jordi Junyent. Segons l’escultor, “Pausa no vol ser, no deixar d’avançar, sinó simplement parar, donar-nos un descans i escoltar-nos. Recuperar-nos per retrobar l’alè dins aquest món tan dinàmic, tan implacable, tan alienant i globalitzat que sovint ens fa sentir i tendir a ser massa i oblidar que som individus que volem ser respectats.”

De manera permanent, a la sala d’adults, hi haurà l’obra “Assentament cultural”, un reconeixement a la cultura popular que ha estat capaç de transmetre’ns el gust pel coneixement, els costums, les tradicions, la lectura i els valors. És un balancí que, com a cadira o seient actiu i en moviment, convida a la pausa, al descans, a la reflexió, a pensar, a llegir...

Divendres 6 de març a les 7 de la tarda, es va inaugurar l’exposició, a càrrec de l’alcalde d’Esparreguera, Joan-Paül Udina, la regidora de Cultura, Núria Valldeperas, i Jordi Junyent, acompanyats d’una trentena de persones que no es van voler perdre el moment en què l’escultor va fer una breu ressenya de tota l’obra exposada i en què, juntament amb l’alcalde, van descobrir l’obra “Assentament cultural”, que quedarà a la biblioteca de manera permanent.

Jordi Junyent és una persona molt vinculada a Esparreguera, ja que va ser molts anys mestre de plàstica de l’Escola Cooperativa El Puig i ha col•laborat de manera desinteressada en moltes entitats, com ara amb la Passió, on ha fet escenografies de diferents obres de teatre, sempre seguint el seu estil artístic de fer art aprofitant coses usades.

Inaugurada l’exposició “Pausa”,

de Jordi Junyent,

a la Biblioteca Municipal L’Ateneu