Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 24/10/2021
Traducció automàtica

Piscina estiu

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Cultura i Festes Dimecres, 8 d'abril de 2015

El Guillem i l’Emma, els Gegants d’Esparreguera, estrenen vestits

A l’Aplec del Puig, els esparreguerins van poder veure per primer cop els Gegants d’Esparreguera remodelats i amb els vestits nous

Els Gegants d’Esparreguera, Guillem i Emma, després de més de vint anys d’existència, per primer cop, s’han remodelat i se’ls han canviat els vestits.

A causa de la seva exposició a l’aire lliure, els vestits estaven molt descolorits, i les estructures internes estaven molt fetes malbé, com també alguna part dels gegants, que s’ha hagut d’arreglar.

Per primer cop, a l’Aplec de Pasqua celebrat a l’església de Santa Maria del Puig, els esparreguerins van poder veure els gegants amb els vestits nous, i dissabte, 11 d’abril, també els podran veure a la Festa de la Primavera que se celebrarà al Parc de la Vila.

Aquesta inversió es va poder dur a terme gràcies al Pla d’Inversions 2014-2015, del qual es van aprovar les dotacions econòmiques el juliol del 2014 i els projectes es van aprovar definitivament a principis d’aquest any. A partir d’aquí, els gegants es van portar a arreglar de seguida, i és ara a l’abril quan ja han estat llestos per tornar a sortir a ballar.

A l’Aplec, a part de la tradicional missa, també hi va haver Caramelles, Castellers, Gegants i Sardanes, en un dia radiant on els esparreguerins es van poder trobar per celebrar la Pasqua i gaudir del dia a l’aire lliure.

El Guillem i l'Emma

Els Gegants d’Esparreguera, estrenen vestits