Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dimecres, 25 de novembre de 2015

Esparreguera diu NO a la violència masclista

Una campanya municipal vol ajudar a detectar les situacions amagades de violència envers les dones, on la víctima i el seu entorn no són conscients de la situació o bé la neguen.

L’ajuntament ha editat un díptic, amb el lema “Coneix, detecta, actua”, que es presentarà aquesta tarda, durant l’acte institucional de commemoració del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, a 2/4 de sis de la tarda al Centre Dual.
La campanya va molt més enllà de l’alerta sobre la violència física i desvetlla altres tipus de maltractament, amb un simple qüestionari d’una quinzena de preguntes, on es posa l’accent sobre el control, les amenaces o el menyspreament que es pot arribar a exercir sobre la parella.
El servei d’atenció a les dones (SIAD) que es presta a Esparreguera ha atès en el que portem de 2015, tant jurídicament com psicològicament, 19 dones afectades per algun tipus de violència masclista. Per la seva banda, la policia local va fer 43 intervencions al 2014 per maltractaments en l’àmbit de la llar. Maria Mas, regidora de Polítiques d’Igualtat, ha anunciat que al 2016 es vol introduir un nou servei d’atenció als infants que pateixen violència en el si de les seves famílies.

Logo Ràdio Esparreguera