Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Divendres, 27 de novembre de 2015

La sinistralitat viària a Esparreguera es redueix de manera important

De gener a octubre, s’han produït aquest any 87 accidents de trànsit en vies urbanes, un 17% menys que al mateix període de 2014

Aquest any, no s’ha produït cap mort a les vies urbanes esparreguerines i s’han reduït de manera important els accidents amb víctimes. De gener a octubre de 2014, se’n van produir 39, mentre que al 2015 la xifra ha baixat fins a 22, un 43,6% menys. Els ferits lleus han disminuït en un 44%.
Són dades comparatives que ha ofert la Policia Local a Ràdio Esparreguera i que no són tan positives si parlem de l’evolució de la delinqüència. Les faltes i delictes lleus totals, de gener a octubre, han passat de 360 al 2014 a 379 aquest any, un 3,6% més, mentre que els delictes greus han augmentat de 419 a 479, un 14%. Dins de la tipologia de delictes greus, destaca l’important increment del 45% que experimenten els delictes contra les persones. La “falsa abraçada d’un amic”, un modus operandi que està creixent de manera espectacular i que afecta sobretot la gent gran, en tindria part de la culpa.

Logo Ràdio Esparreguera