Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Montserrat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dimecres, 2 de desembre de 2015

L’ajuntament i la comunitat educativa comencen a treballar per fer una oposició conjunta al tancament de línies de P3

Ahir, l'alcalde, Eduard Rivas, i el regidor d'Educació, Antonio Ferre, es van reunir amb els directors de les escoles públiques, que van manifestar preocupació per les intencions del departament, sobretot per part dels centres de més d’una línia.

Però els participants a la reunió van coincidir que la demografia va en contra de les seves reivindicacions. I és que el departament d’Ensenyament de la Generalitat esgrimeix l’argument que l’any vinent es preveuen 56 sol•licituds menys de matrícula a P3.
En declaracions a Ràdio Esparreguera, Antonio Ferre, regidor d'Educació, ha volgut tranquil•litzar les famílies dient que, en el pitjor dels escenaris, tot i el tancament de dues línies de P3, passant de les deu actuals a les vuit que preveu la Generalitat, cap grup depassaria al curs vinent la ràtio de 25 alumnes.
Ara bé, el govern municipal reivindica un canvi de mentalitat, considerant que l’evolució demogràfica a la baixa és una oportunitat, no per estalviar, com diu el Departament d’Ensenyament, sinó per millorar la qualitat de l’educació pública.

Logo Ràdio Esparreguera