Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Vista des de CC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Divendres, 11 de desembre de 2015

Després de 63 anys, "El Judes" torna a Esparreguera, però aquesta vegada en versió teatral

Tramateatre estrena aquest divendres una obra inspirada en el film El Judes, que va ser dirigida al 1952 per Ignacio F. Iquino i filmada a la nostra vila amb actors esparreguerins

El Judes estarà en cartellera fins el 20 de desembre i la dirigeix Carles Reynés. Ernest León en el paper de Judes, Enric Martínez, Josep Puig, Gerard Bidegain, Anna Mestre, Eloi Mestre, Laura Seró, Miquel Santiveri i Xavier Mas configuren el repartiment.
Com a curiositat, a la fotografia antiga que anuncia l’obra hi surt l’actor portuguès Antonio Vilar, protagonista del Judes de 1952. Es tracta d’un muntatge on apareixen, acompanyant Vilar i reproduint una imatge d’arxiu, els membres de l’actual equip que ha fet possible l’obra.
El Judes va representar tot un esdeveniment per als vilatans del moment, molts d'ells col•laboradors de La Passió d'Esparreguera. Ara Tramateatre ha fet aquesta adaptació teatral de la pel•lícula, en un muntatge dirigit per Carles Reynés amb l’ajudantia de Carme Sánchez i espai escènic de Rafa Haro. La música de l'espectacle al Teatret, però, no serà la que es va utilitzar a la pel•lícula, sinó la del mestre Josep Borràs, que sona actualment al drama sacre esparreguerí.

logotip