Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Can Tobella

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dijous, 7 de gener de 2016

El departament d’Ensenyament accepta oferir en preinscripció escolar els 10 grups actuals de P3 amb què compta Esparreguera

La decisió sobre quines serien les dues línies que vol tancar el departament es retardarà fins després de conèixer els resultats de la preinscripció.

És el compromís que es va aconseguir arrencar dilluns, en una reunió llarga i tensa a la seu de la delegació territorial a Sant Feliu de Llobregat, a la qual van assistir l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, i el regidor d’Educació, Antonio Ferre, acompanyats dels caps de dos grups de l’oposició, Josep Maria González, de Ciutadans, i Montserrat Vilardosa, d’Acord Municipal-Esquerra Republicana.
Fins després de la preinscripció no es sabrà quines seran les dues escoles afectades, de les tres de dues línies que hi ha a la nostra vila, donat que, en tot cas, els centres d’una línia quedarien blindats. Prèviament, l’ajuntament s’havia negat a fer cap proposta en aquest sentit al departament i ara s’ha aconseguit endarrerir la decisió fins a saber els resultats del procés d’inscripció.
Per convèncer a la delegació territorial d’ensenyament, els assistents a la reunió de dilluns van esgrimir el cas d’Olesa de Montserrat, on l’any passat es va fer una concessió similar, que va permetre salvar una línia que estava amenaçada de tancament.
Properament començaran les jornades de portes obertes a les escoles i , per tant, es celebraran amb normalitat, oferint les mateixes línies que tenen ara, però explicant a les famílies quina és la situació. Durant el mes de gener, és previst celebrar un consell escolar extraordinari per explicar les novetats, analitzar la situació i articular un posicionament.

logotip