Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

El llobregat

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dilluns, 18 de gener de 2016

L’ajuntament d’Esparreguera ha demanat al departament d’Ensenyament la implantació d’un cicle formatiu de teatre a Esparreguera

El pla de mandat contempla que el govern municipal treballarà en aquest sentit i, després d’un estudi, juntament amb l’inspector de formació professional de la zona, s’ha decidit que el cicle que té més possibilitats de tirar endavant és el de teatre.

S’ha tingut en compte la gran tradició de la nostra vila en aquesta art escènica, així com el fet que a la nostra àrea geogràfica no s’imparteixi aquesta formació. També s’ha valorat que hi hagi instal•lacions on es podrien fer pràctiques, incloent-hi l’escola de música i dansa, on ja es duen a terme classes del batxillerat artístic.
La decisió està en mans del departament d’Ensenyament de la Generalitat. Antonio Ferre, regidor d’Educació, afirma que si s’aconsegueix aquest cicle formatiu s’obrirà una porta per demanar més formacions professionalitzadores en el futur. Ja fa temps que Esparreguera reivindica que s’ompli aquest buit formatiu a la nostra vila, per donar una sortida als joves que acaben l’educació secundària obligatòria i no continuen al batxillerat.

logotip