Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dimecres, 20 de gener de 2016

El Consell Escolar crea una comissió de treball, que aplega els seus sectors membres i la plataforma Esparreguera es Mou

La comissió seguirà de prop l’evolució de la preinscripció escolar, la planificació del curs vinent i el possible tancament de línies de P3, segons té intenció la Generalitat.

És una de les decisions que va prendre ahir el consell escolar, que es va reunir a la Biblioteca Municipal l’Ateneu, amb una bona participació. És el segon consell escolar que es celebra en poques setmanes i sembla que l’interès i la mobilització no decauen.
Un consell escolar on també es va parlar sobre com serà la preinscripció per al curs vinent. Recordem que la Generalitat ha acceptat que s’ofereixin els deu grups actuals de P3, retardant per després dels resultats la decisió sobre quines són les línies que tancarien.
Al mateix temps, la mobilització contra el tancament de línies està començant a ser supramunicipal. Només a la comarca del Baix Llobregat, és previst eliminar el curs vinent 33 línies i són molts els municipis que s’estan organitzant. També institucions, organitzacions polítiques i entitats de més ample abast s’hi estan implicant.

logotip