Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Faroles Plaça Esglèsia

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dilluns, 25 de gener de 2016

El GR-270 recorrerà el riu Llobregat des del seu naixement, a Castellar de n’Hug, fins la desembocadura, al Prat de Llobregat, passant pel nostre terme

El projecte, de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, ja s’ha presentat als ajuntaments

El camí del Llobregat o GR-270 s’emmarca dins del Pla de Senders Turístics 2014-2016, tot posant en valor una xarxa de senders única i continua al Baix Llobregat que suma prop de 500 quilòmetres i es pot fer tant a peu com en bicicleta. El recorregut ha estat homologat per la Federació Catalana d’Entitats Excursionistes.
Ara s’està executant el tram del camí que passa per Abrera i Olesa de Montserrat i, seguidament, sembla que seria el tram d’Esparreguera el que es desenvoluparia. L’actuació inclourà la reconstrucció de la palanca que unia Esparreguera i Olesa de Montserrat.
No hi ha data concreta per l’inici, però sembla que tota la part del recorregut que transcorre pel Baix Llobregat hauria d’estar acabada al 2019. La inversió va a càrrec de la Diputació i del Consell Comarcal i s’integra dins d’una planificació general formada per tres eixos: el del Riu Llobregat, les Carenes de Llevant o Orientals i les Carenes de Ponent o Occidentals.

logotip