Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dimarts, 23 de febrer de 2016

El govern respondrà les preguntes dels ciutadans

Els dos partits que formen la coalició de govern, PSC i ICV, convoquen una trobada per retre comptes a la població

“Envia la teva pregunta i el govern hi donarà resposta”. Aquest és l’eslògan amb què s’està difonent una iniciativa que, per primer cop, es posa en marxa, amb l’objectiu de rebre els inputs dels ciutadans sobre els primers mesos de govern. Una iniciativa que convoquen els partits de la coalició PSC i ICV i no l’ajuntament d’Esparreguera, com a institució.
La trobada serà el 3 de març a les 7 de la tarda a Can Pasqual i cal enviar les preguntes prèviament a govern.esparreguera@gmail.com, trucant al 608 54 26 26 o omplint un formulari, al qual s’accedeix a través d’un codi QR o d’aquest enllaç goo.gl/K2ty7M. Al formulari, es demana als ciutadans que formulin una pregunta i se’ls ofereix la possibilitat de fer suggeriments de cara al futur, així com de valorar, de l’1 al 10, els vuit mesos de mandat que ja han passat.
Del format sorprèn, a primera vista, que el correu electrònic on es poden enviar les preguntes sigui un compte de gmail i no una adreça de l’ajuntament. És un detall que fa evident que no es tracta d’un acte institucional, quelcom que també es fa palès en el fet que als cartells que anuncien l’esdeveniment no hi hagi el logotip de l’ajuntament, sinó els de les dues formacions polítiques que integren la coalició de govern. Per aquest mateix motiu, les despeses que es derivin de la reunió seran pagades pels dos partits.

logotip