Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

OAC

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dimecres, 24 de febrer de 2016

Les obres de les fases 0 i 13 del Pla de Reforma Integral del barri de La Plana començaran de manera immediata

Les millores han estat adjudicades a l’empresa Hidráulica y Obras, de Cornellà de Llobregat

La fase zero de les obres afectarà un tram del carrer Pintor Fortuny, entre els carrers Prínceps d’Espanya i Joan XXIII, on s’ampliaran les voreres i s’enretirarà l’arbrat actual, substituint-lo per espècies més adients per aquest espai.
En quant a la fase 13, és una actuació més orientada a la millora de l’espai públic i afecta dues zones. Una és a Ángel Guimerà, on hi ha unes pistes esportives i un espai verd no utilitzat. L’altra, més petita, es troba al carrer de Llevant. Nous jocs infantils, aparells d’exercici físic per la gent gran i mobiliari públic vestiran aquests dos espais lliures.
El cost total previst de les obres és de 540.000 euros, dels quals poc més de 180.000 seran subvencionats pel PUOSC, el Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya. Una aportació de la Generalitat que ha minvat notablement respecte dels 400.000 euros inicialment previstos, com a conseqüència d’una sèrie de vicissituds en tot el procediment, que va començar l’any 2008.
Les obres tenen un termini d’execució previst de cinc mesos i ocasionaran problemes de circulació al barri de certa importància, donat que la fase 0 afecta a una de les entrades i sortides principals de La Plana. És previst que, en alguns moments, només es pugui utilitzar com a via d’accés el nou pont, al carrer Vallespir.

logotip