Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 27/09/2021
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ciutat acollidora, Cooperació Dimarts, 25 de juliol de 2017

El tercer Sopar Solidari d’Esparreguera recapta 3.000 euros per a finalitats benèfiques

Proactiva Open Arms ja ha rebut els 1.500 euros que el Consell de Cooperació i Solidaritat d’Esparreguera va recollir durant el tercer Sopar Solidari d’Esparreguera

El 50% de la recaptació s’ha destinat a aquesta organització solidària, que treballa rescatant al mar els refugiats que intenten arribar a Europa fugint de conflictes armats o de la pobresa. La resta de la recaptació, segons es va decidir en el si del Consell de Cooperació i Solidaritat, es destinarà a les associacions socials de la vila, Càritas i Omplim la Pica.

Cent-cinquanta persones van participar aquest any al sopar solidari, que va tenir lloc el dijous de Festa Major. En la seva tercera edició, el sopar d'enguany presentaba un important canvi de format: s’ha traslladat de la plaça de l’Església a la del Centre. D'altra banda, en aquesta edició el sopar solidari ha deixat de ser organitzat únicament per Omplim la Pica i ha comptat amb la implicació d'altres associacions d’Esparreguera: Cáritas, Fòrum XXI, la Xarxa d’Acollida a Sirians i Agermanament sense Fronteres.

A més, ha comptat amb tot el suport per part de l’Ajuntament d’Esparreguera i s’ha vist recolzat per les aportacions fetes per un total de vint-i-dues empreses del municipi. El resultat ha estat la recaptació neta de 3.000 euros, que ja estan essent destinats a finalitats solidàries.

Vaixell de Proactiva Open Arms

Logotip d'Omplim la Pica

Logotip de Càritas