Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Consum, Ràdio Esparreguera, Societat Dimarts, 8 d'agost de 2017

Llega800 ofereix actuacions gratuïtes per solucionar incidències en els receptors de TDT

Fins a finals d'agost, Llega 800 ofereix actuacions gratuïtes en les instal·lacions de recepció de la TDT afectadeas per les interferències del servei de telefonia mòbil de quarta generació

El Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital va imposar obligacions als operadors mòbils llicenciataris de la banda de 800 MHz, como Orange, Telefónica i Vodafone, per garantir que quan posessin en marxa els serveis 4G pel territori, la recepció de televisió dels ciutadans no es veiés afectada. Totes les actuacions tècniques necessàries que havien de fer els operadors no tindrien cap cost per als ciutadans fins als sis mesos després de la data de posada en servei de les estacions de telefonia mòbil.

Aquesta tecnologia suposa una millora en la velocitat d’Internet en mobilitat, per exemple, les baixades i pujades de vídeos seran molt més ràpides, i proporciona una millor cobertura a l’interior dels edificis. A més, la 4G a la banda de 800 MHz assoleix una major cobertura geogràfica, per la qual cosa millorarà el servei a les poblacions de menor mida i a les zones rurals.

L’entitat Llega800 ha informat a l’Ajuntament d’Esparreguera que el 31 d’agost finalitzarà definitivament el termini per sol·licitar les actuacions tècniques gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nusos 4G en la banda de 800 MHz.

Si alguna persona d’Esparreguera està afectada per aquestes incidències, només cal que truqui al telèfon gratuït de l’Oficina Tècnica d’Ajuntaments de Llega800, el 900 831 902, on se’ls hi facilitarà tota la informació referent a les possibles afectacions ocasionades per estacions base de telefonia mòbil de la Vila o de municipis adjacents. Si els veïns es volen posar en contacte directament amb l’entitat Llega 800 poden trucar també al 900 833 999.

Llega800