Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

El Puig

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació, Ràdio Esparreguera Dimarts, 5 de setembre de 2017

L’escola Taquígraf Garriga recupera la línia de P3 que va perdre al curs passat

El departament d’Ensenyament de la Generalitat ha tingut en compte la saturació amb què haguessin obert, dimarts vinent, les escoles: a hores d’ara hi ha 201 alumnes matriculats a P3 i totes les aules haurien estat a vessar

L’anunci de l’obertura de la nova línia el va fer ahir a la tarda el departament d’Ensenyament de la Generalitat i va agafar per sorpresa el regidor d’Educació, Antonio Ferre, qui havia estat insistint repetidament sobre la necessitat d’ampliar l’oferta. “La veritat és que al mes de juny ja se’ns hagués pogut comunicar l’obertura del nou grup. Finalment, crec que han entès que les ràtios quedaven molt elevades a Esparreguera, en comparació amb les de les poblacions del voltant”, ha dit el regidor.

L’altra cara de la moneda és que la recuperació del P3 no suposarà per l’escola Taquígraf Garriga el retorn de la Tècnica d’Educació Infantil (TEI) al centre. El departament d’Ensenyament només atorga aquesta figura a les escoles de dues línies quan els grups estan plens. Des de la regidoria no es perd, però, l’esperança: continuaran insistint per conservar aquest recurs que tant l’escola Taquígraf Garriga com Les Roques Blaves perdrien de cara al curs que comença dimarts de la setmana vinent.

El regidor veu parcialment rescabalada l’educació de la nostra vila de l’enorme pèrdua que va suposar el tancament de dues línies al curs passat. “La notícia ens ha arribat de manera sobtada, quan ens envaïa la preocupació per un inici de curs que es presentava molt saturat. Ens congratulem del canvi d’actitud del departament, que sembla que ens escolta una mica més”.

Escola Taquígraf Garriga