Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Font i campanar

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Ràdio Esparreguera Dimarts, 12 de setembre de 2017

Ràdio Esparreguera estrena temporada amb diferents novetats a la programació

L'emissora municipal ha començat avui la programació de la nova temporada apostant pels continguts de caire informatiu i reforçant els espais de la graella dedicats a l'entreteniment, amb nous col·laboradors, nous espais i continguts renovats

Ràdio Esparreguera estrena avui la temporada 2017-2018 consolidant la programació i incorporant diferents novetats per seguir oferint informació, continguts i entreteniment a l’audiència del 89.4 de l’FM. Les principals novetats es concentren en la graella matinal, on avui s’estrena l’espai Tot el que passa, amb entrevistes d’actualitat, i on també comença l’Entre altres coses com a magazín d’entreteniment. A la graella de tarda el Cafè amb gotes es reforça amb més continguts culturals, i es manté el gruix de la programació i col·laboradors.

El programa Tot el que passa obrirà la programació diària de l’emissora i s’emetrà de 8 a 10h del matí. L’espai es presentarà a dues veus i serà conduït per la directora de Ràdio Esparreguera, Imma Muñinos, i pel periodista Edgar Mont-Roig. Com el seu nom ja avança, Tot el que passa vol ser un programa que apropi l’actualitat de la vila als oients i, per això, consistirà en un repàs diari a la informació d’Esparreguera amb els seus protagonistes com a testimonis.

El tàndem format per Imma Muñinos i Edgar Mont-Roig serà també la principal novetat en els informatius de l’emissora municipal, que repeteixen graella a dos quarts de dues de la tarda i, en reposició, a les set de la tarda. L’Informatiu serà presentat a dues veus i es nodrirà de l’actualitat política, social i cultural d’Esparreguera, que en gran part ja haurà estat avançada al programa informatiu matinal Tot el que passa. Tant en aquest matinal com a l’Informatiu, Imma Muñinos i Edgar Mont-Roig estaran acompanyats en la realització sonora per Jordi Sempere.

Una altra de les principals novetats de la programació de la nova temporada és el magazín Entre altres coses, que serà dirigit i presentat per Trini Arquimbau. L’espai s’emetrà diàriament d'11 a 13:30h i vol liderar la graella de varietats i entreteniment a l’emissora municipal. El programa comptarà amb nous col·laboradors, nous espais i continguts renovats per acompanyar els oients fins l’hora de l’informatiu. A la realització tècnica comptarà amb Jordi Sempere i, a més, tindrà el suport en la producció i realització d’Aitor Cano.

A la graella de tarda el Cafè amb gotes tornarà a acompanyar l’audiència de Ràdio Esparreguera de dilluns a divendres entre les 16 i les 18h. El programa musical presentat per David Oriol Rebollo introduirà a partir d’aquesta temporada importants novetats en l’elaboració dels seus continguts i preveu alternar la música amb més continguts culturals. Cafè amb gotes donarà entrada, a partir de les 18h, a la programació emesa gràcies als col·laboradors habituals de l’emissora municipal, més d’una trentena que mantenen els seus espais a la graella una temporada més.

En la nova temporada es mantenen a Ràdio Esparreguera els programes més vinculats a l’actualitat política: Línia Directa, cada dimecres de 10 a 11h del matí, i la retransmissió del Ple Municipal, un cop al mes, ambdós presentats per Imma Muñinos. De la mateixa manera també es manté a la graella la Tertúlia dels matins tots els dimarts, dijous i divendres de 10 a 11h, però amb la novetat que passa a ser presentada i moderada per Trini Arquimbau. Cada dilluns, en el mateix horari, la tertúlia esportiva será conduïda per Gabriel Pérez.

També és novetat en la nova temporada de Ràdio Esparreguera el programa ActualiCAT, un espai cultural dedicat a repassar l'actualitat de la música de casa nostra que s’emetrà els divendres de 18 a 19h. Finalment, la ràdio disposa a partir d'avui d'una línea de whatsapp per a que l'audiència pugui fer arribar les seves aportacions als diferents programes de l’emissora. Aquesta linea de whatsapp, disponible a través del número 600 483 458, s’afegeix als canals de Twitter @EsparregueraFM i al telèfon 93 777 18 76 per tal que els oients estiguin en contacte i participin en les propostes de Ràdio Esparreguera.

Documentació a descarregar

A continuació podeu descarregar la documentació relacionada amb aquesta notícia:

Treballadors de Ràdio Esparreguera