Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Política, Ràdio Esparreguera, Societat Dimecres, 4 d'octubre de 2017

Esparreguera es manifesta contra la violència policial que va marcar l’1-O

Botigues tancades i escoles i instituts buits varen marcar una vaga general que deixava a la nostra vila una imatge inèdita de la Plaça de l’Ajuntament, plena a vessar de ciutadans en refús de la violència

La jornada del 3 d’octubre quedarà a la memòria històrica per la imatge d’una Plaça de l’Ajuntament plena de vilatans que es manifestaven en contra de la violència i en protesta per la repressió policial viscuda diumenge 1 d’octubre. La concentració va transcórrer amb absoluta normalitat i es va convertir en una manifestació que va desfilar pels carrers del centre de la vila.

Es calcula que un miler llarg de persones es varen manifestar, essent aquesta la cloenda d’una jornada que havia començat amb desenes d’esparreguerins traslladant-se a la veïna població de Sant Esteve Sesrovires, on es va produir una de les càrregues policials de diumenge passat.

A les dotze del migdia es va produir una primera concentració, convocada per la CUP, que va assolir una participació notable, però gens comparable a l’allau humana de la tarda. La protesta social s’havia fet palesa durant tot el dia amb uns carrers que oferien imatge de diumenge: botigues i parades del mercat tancades, centre d’atenció primària que només atenia urgències, moltes farmàcies amb la persiana baixada, escoles i instituts sense pràcticament alumnes i l’administració local amb un elevat seguiment per part de les seves treballadores i treballadors.

Imatge de la concentració del 3 d'octubre a Esparreguera

Els vilatans manifestant-se pels carrers de la vila

Es calcula que hi va haver més de mil persones