Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Polígon Can Sedó

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Promoció Econòmica, Ràdio Esparreguera Dilluns, 16 d'octubre de 2017

La Fira del Vi i la Gastronomia d’Esparreguera arriba a la quarta edició

Deu cellers ompliran de cultura del vi aquest dissabte la Plaça del Centre en el marc de la 4a. Fira del Vi d’Esparreguera. Durant la jornada també hi ha programades visites al celler de Ca n'Estruc amb un bus llançadora que hi facilitarà el desplaçament

En quatre edicions, la Fira del Vi d’Esparreguera s’ha fet un lloc al calendari que, en temps de verema, porta aquest tipus de trobades a diferents indrets del territori. La nostra vila, però, aposta per un format diferenciador i per unes dimensions humanes i acotades, que fomenten la conversa i l’intercanvi d’informació. Marta Orús, tècnica de Desenvolupament Local, ha explicat al programa Tot el que passa de Ràdio Esparreguera que “es treballa per oferir una proposta de qualitat. És una fira completament diferent d’altres que trobem a la comarca: no es tracta tant de vendre producte com de degustar-lo i, sobretot, de gaudir d’un ambient per conversar amb els representants dels cellers, que són empreses familiars”.

La jornada començarà amb la 12a. Trobada de Plaques d’Esparreguera, durant la qual es presentarà una placa commemorativa de l’esdeveniment. Per primer cop, aquesta trobada es desenvoluparà en el marc de la Fira, acompanyada d’una degustació de vermuts. Novetat també són les visites al celler de Can n’Estruc, en dos formats: una de més tècnica al matí, a partir de les 11; i portes obertes a la tarda, entre les 5 i les 9, amb la facilitat d’un bus llançadora que portarà tothom qui vulgui fins al celler.

A partir de les 5 de la tarda ja estaran oberts a la plaça els deu cellers que hi participen i les carpes dels restaurants. La inauguració oficial serà a un quart de 7 de la tarda, amb la intervenció del primer tinent d’alcalde, Emmanuel Ortí, i del regidor de Promoció Econòmica, Antonio Ferre. D’un quart de 7 de la tarda fins dos quarts de 8, el grup Moreneta Swing s’encarregarà de posar animació i ritme. I a partir de dos quarts de 9, Calet Versions es farà càrrec de l’ambient musical.

La Fira del Vi i la Gastronomia s'ha consolidat amb un format que busca la diferència