Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Vista 2

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local, Protecció Civil Dimecres, 28 de febrer de 2018

La nevada passa per Esparreguera sense grans afectacions

La neu que ha caigut a Esparreguera durant la matinada i primeres hores del matí ha generat poques afectacions a la nostra vila. A nivell de mobilitat, però, la línia Igualada-Barcelona de Monbús ha funcionat de manera molt parcial durant tot el matí

La companyia Monbús atribueix als problemes que presenta la calçada a l’A-2, sobretot al túnel del Bruc, la manca de funcionament de la línia Igualada-Barcelona durant el matí. Es preveu reprendre el servei amb normalitat a les quatre de la tarda. Pel que fa a les línies Esparreguera-Martorell i Esparreguera-Olesa, han funcionat amb normalitat, mentre que el bus urbà ha hagut de cancel·lar alguns serveis a primera hora del matí.

En l'àmbit educatiu, Protecció Civil ja va anunciar ahir a primera hora de la tarda que el transport escolar quedava anul·lat avui a tot Catalunya com a mesura preventiva. La tònica a tots els centres ha estat de pocs alumnes, encara que a l’escola Mare de Déu de la Muntanya n’hi han anat 108 i a l’escola El Puig 165. En l’altre extrem, l’assistència d’alumnat als instituts ha estat molt baix, com també ha succeït a les escoles bressol. El servei de menjador s’ha mantingut en tots els centres que n’ofereixen.

Davant les previsions del temps i de l’activació del Pla Neucat, l’Ajuntament d'Esparreguera ja va posar en marxa tots els protocols d’actuació ahir al matí, quan es va mantenir una reunió de coordinació amb la Policia Local i altres departaments, establint un grup permanent de vigilància integrat per nou persones i assistit per quatre vehicles.

L’ADF i la brigada municipal han repartit sal a les vies principals d’accés i mobilitat i a les que presenten més complicació, pel seu fort pendent.

Imatge de la nevada a primera hora del matí a Esparreguera