Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Diumenge 26/09/2021
Traducció automàtica

Can Tobella

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Policia Local Dilluns, 29 de juliol de 2019

La Policia Local d’Esparreguera incorpora un vehicle híbrid a la seva flota

El turisme, un Toyota Prius + Hybrid, es destinarà a patrullatge ordinari i està proveït d’un aparell desfibril·lador. Aquesta adquisició respon a la proposta del Pla de Mobilitat Urbana de tenir en compte criteris ecològics en la renovació dels vehicles municipals

La Policia Local d’Esparreguera disposa d’un nou vehicle híbrid per a la seva flota. Es tracta d'un turisme de la marca Toyota Prius + Hybrid que es destinarà a patrullatge ordinari en substitució d’un altre cotxe que ja havia esgotat la seva vida útil. Per a la nova incorporació s'ha optat per un model més sostenible i eficient en resposta a la mesura prevista en el Pla de Mobilitat Urbana per a adequar les emissions de gasos d’efecte hivernacle causades per la mobilitat a la normativa vigent. El vehicle s’ha adquirit amb un contracte de rènting a través de l’Acord marc de mobilitat sostenible de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

El nou vehicle té el distintiu ambiental ECO de la DGT i compta amb les prestacions necessàries per a les diverses tasques que realitza el cos policial. A més, està proveït d’un aparell desfibril·lador que permet socórrer a una persona en cas que es trobi en aturada cardiorespiratòria. El cost del turisme, adquirit mitjançant un sistema de rènting a 48 mesos, és de 48.171,36 euros. El servei inclou manteniment, reparacions, revisions i l'assegurança del vehicle.

Aquesta adquisició respon a la mesura P50 del Pla de Mobilitat Urbana que proposa considerar criteris ecològics en la renovació de la flota de vehicles municipals. En aquets sentit, l'Ajuntament disposa també d’un turisme híbrid per a l’administració general, dos vehicles elèctrics Goupil per a transportar les illes emergents de recollida de residus i una bicicleta elèctrica per al desplaçament dels treballadors del Servei d’Esports.

El parc mòbil de la Policia Local està format actualment per dos turismes, un vehicle tot terreny, un vehicle grua i quatre motocicletes. En el cas de les motos, també és previst renovar-les per unes d’elèctriques un cop finalitzi el període de rènting de les actuals.

El nou Toyota Prius + Hybrid es destinarà a patrullatge ordinari