Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Divendres 23/07/2021
Traducció automàtica

Camp de futbol del C.E.Esparreguera

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Treball i Formació Dijous, 29 d'agost de 2019

El Servei Local d’Ocupació busca 5 joves en pràctiques

L’Ajuntament contractarà 5 persones d’entre 16 i 30 anys inscrites en el Programa de Garantia Juvenil per treballar-hi durant 6 mesos. Les candidatures podran presentar-se a partir del 2 de setembre i durant un termini de 10 dies al Servei Local d’Ocupació, a Cal Trempat

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament d’Esparreguera cerca candidats per a la quarta edició del programa “Joves en Pràctiques”, una iniciativa subvencionada amb 55.000 euros pel Sistema de Garantia Juvenil que dona feina a joves d'entre 16 i 30 anys a diferents departaments del consistori. En aquesta edició el programa s’adreça a 5 joves, que podran treballar durant 6 mesos, des de finals d’aquest mes d’octubre fins el mes d’abril de 2020. Les persones interessades podran fer la sol·licitud com a candidates entre el 2 i el 12 de setembre.

Els perfils requerits en aquesta convocatòria són un/a auxiliar informàtic/a, dos auxiliars administratius/ves, un/a tècnic/a d’Igualtat i un/a tècnic/a de Joventut. Els requisits per a poder presentar-hi candidatura, a més de trobar-se entre els 16 i els 29 anys, són trobar-se en situació d’atur i estar inscrit com a demandat d’ocupació, estar inscrit al Sistema Nacional de Garatia Juvenil, acreditar la possessió d’un títol de grau mig o superior, no haver participat en les dues darreres edicions del programa “Joves en Pràctiques”, i complir els requisits per a poder ser contractats en la modalitat de contracte de treball en pràctiques.

Les bases de la convocatòria, els criteris per a la contractació dels candidats i candidates així com la documentació que cal presentar i els terminis per fer-ho es publicaran demà al web de l’Ajuntament. Més enllà del termini de presentació de candidatures per aquesta convocatòria del programa “Joves en Pràctiques”, que acaba el 12 de setembre, el Servei Local d’Ocupació, situat a Cal Trempat, a la via del Mil·lenari número 8, registra de forma permanent interessos i candidatures per participar en diferents iniciatives de formació i ocupació adreçades a persones joves i en situació d’atur.

A banda d’aquesta nova edició del programa “Joves en Pràctiques”, aquesta tardor l’Ajuntament tornarà a oferir noves places dels plans d’ocupació subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, adreçats a facilitar l’accés al mercat laboral a persones de més de 45 anys durant 6 mesos. En aquest cas seran ofertes de feina per començar a treballar el proper mes de desembre. Segons ha explicat la Tècnica de Treball de l’Ajuntament d’Esparreguera Yolanda Manresa, “encara no s’ha concretat quantes places es concediran ni de quines especialitats, però sí que es pot confirmar que la nova convocatòria és imminent”.

Actualment el Servei Local d’Ocupació té actives ofertes de treball per auxiliars de geriatria, neteja i cuina, operadors de carretons elevadors, operaris d’empreses de fusteria, administratius, especialistes en disseny gràfic, agents comercials i tele-operadors. Al mateix temps, des de la seu de Cal Trempat, aquest servei resta obert a qualsevol actuació de suport a la recerca de feina i de formació tant al col·lectiu de joves com a altres segments de població amb dificultats d’accés al mercat laboral.

Oferta de formació congelada

Yolanda Manresa ha explicat que l’oferta de formació de l’Ajuntament es veurà aturada durant el darrer trimestre d’aquest any donat que, segons ha informat, la nova llei de contractes exigeix licitar el paquet de cursos formatius que s’organitzen des del Servei Local de Treball i Formació. L’expedient que s’està preparant afectarà l’oferta formativa que es posi en marxa a partir del gener, la qual cosa reforçarà la certificació de qualitat ISO, la norma més prestigiosa i reconeguda a nivell internacional, que varen obtenir recentment els curosos organitzats des d’aquest servei.

El Servei Local d’Ocupació busca 5 joves en pràctiques. Les candidatures podran presentar-se a Cal Trempat entre el 2 i el 12 de setembre.