Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 29/11/2021
Traducció automàtica

Faroles Plaça Esglèsia

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Mobilitat Divendres, 31 de juliol de 2020

La zona blava d'Esparreguera serà gratuïta a partir de demà i durant tot el mes d’agost

L’Ajuntament desconnecta els parquímetres de l’1 al 31 d'agost per la reducció de la necessitat d’aparcament de rotació durant aquest mes estival. El servei tornarà a funcionar amb les tarifes i horaris habituals a partir de l’1 de setembre

A partir de demà i fins al 31 d’agost es podrà aparcar de manera gratuïta a totes les zones blaves d’Esparreguera. El servei tornarà a funcionar l’1 de setembre, coincidint amb el retorn a l’activitat habitual de la majoria de la població i la conseqüent recuperació de la pressió d’aparcament. El municipi disposa de 257 places de zona blava que es concentren principalment a les avingudes de Francesc Macià i Francesc Marimon, plaça de Santa Anna, carrers de Sant Joan, Sant Miquel, d’Orenci Valls, Montserrat, del Mestre Tomàs Cabeza, Via del Mil·lenari i Gorgonçana.

Aquest serà el cinquè any consecutiu que l’Ajuntament d’Esparreguera desconnecta els parquímetres durant tot el mes, de l’1 al 31 d'agost ambdós inclosos, ja que l’experiència demostra que la necessitat d’aparcament de rotació es redueix considerablement durant aquestes dates. Des del juny de 2018, el municipi disposa de nous parquímetres i es permet fer el pagament a través d’una aplicació per a mòbils. En els dies de funcionament habitual del servei, que són de dilluns a dissabte, amb horari de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre, la primera mitja hora d’aparcament és gratuïta. Resten exclosos de pagament, la tarda de dissabte i el matí i la tarda de diumenge i festius. Aquesta tarifa s’aplica durant tot l’any, exceptuant el mes d’agost, quan aparcar a la zona blava és gratuït.

La zona blava d'Esparreguera serà gratuïta durant tot el mes d’agost