Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 27/09/2021
Traducció automàtica

Carrer Cavallers

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Educació, Escola de Música i Dansa Dilluns, 28 de juny de 2021

Última setmana per a formalitzar la matrícula a l’Escola Municipal de Música i Dansa

La matrícula està oberta fins al 2 de juliol i s’haurà de fer prioritàriament de manera telemàtica, però també hi ha la possibilitat de fer-la presencialment demanant cita prèvia a la UAT. Com a novetats, el proper curs es començarà a impartir formació de Sensibilització 1 conjunta de música i dansa i s’obrirà un grup de llenguatge musical per a adolescents i un altre per a adults

Aquest divendres 2 de juliol finalitza el període de matrícula per cursar estudis a l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera (EMMD) durant el curs 2021-2022. El tràmit s’ha de fer prioritàriament de manera telemàtica, descarregant i omplint el document que es podrà trobar a l’apartat catàleg de tràmits de la web municipal i enviant-lo via correu electrònic. Tot i això, aquelles famílies que no disposin de mitjans electrònics o tinguin dificultats per fer el tràmit, podran demanar cita prèvia a la Unitat d’Atenció Transversal (UAT) per a realitzar la sol·licitud de manera presencial. De cara al proper curs, que començarà el 13 de setembre, les disciplines de música i dansa es fusionaran en un ensenyament comú, que s’impartirà en el primer curs de sensibilització. Una altra de les novetats serà l’obertura d’un grup de llenguatge musical per a adolescents i també es treballa per a oferir un segon grup de música per a adults.

La directora de l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera, Olga Aurín, ha explicat, en declaracions a l’emissora municipal, que “fa temps que treballem per poder oferir una sensibilització comuna de les dues disciplines que fem a l’escola i el curs vinent encetem aquesta nova metodologia que farà que els infants que comencin Sensibilització 1 no hagin d’escollir i tinguin un únic ensenyament conjunt de música i dansa”. En els propers cursos, l’objectiu és aplicar aquesta metodologia als tres nivells de Sensibilització que es fan al centre i que l’alumnat no hagi d’escollir disciplina fins que comenci Nivell Bàsic. També hi haurà altres novetats com l’obertura d’un grup d’adolescents i un possible nou grup d’adults. En aquest sentit, Olga Aurín ha apuntat que “obrirem un grup de llenguatge musical per a adolescents, per a tots aquells joves que no han fet estudis previs de música i es volen iniciar en aquesta disciplina i també volem obrir un grup d’adults, l’any passat ja en vam fer un, que ha funcionat molt bé, i aquest any volem obrir-ne un altre”.

Les matrícules es poden formalitzar fins aquest divendres, 2 de juliol. Per a fer-la telemàticament, cal accedir a l’apartat catàleg de tràmits de la web municipal i descarregar el document de sol·licitud, que caldrà omplir i enviar per correu electrònic a l’adreça del centre, escolamusica@esparreguera.cat. Tot i que aquesta és la via preferent, s’atendrà també presencialment a aquelles persones que no disposin de mitjans electrònics o tinguin dificultats per a fer la sol·licitud de manera digital. L’atenció es farà a la Unitat d’Atenció Transversal, situada al carrer de l’Hospital número 9, i per a accedir-hi caldrà demanar cita prèvia a través de la web citaprevia.esparreguera.cat. En el cas dels alumnes que ja cursaven estudis aquest curs a l’Escola Municipal de Música i Dansa se’ls ha enviat per correu electrònic un full de confirmació, que han de retornar degudament omplert per tal de confirmar o renunciar a la seva plaça de cara al curs vinent.

El període per a formalitzar la matrícula finalitza el 2 de juliol