Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 27/09/2021
Traducció automàtica

La Passió

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Esports Divendres, 27 d'agost de 2021

La piscina i el gimnàs de Can Pasqual reobren l'1 de setembre amb importants novetats

La nova temporada a les instal·lacions esportives municipals començarà amb importants estrenes, entre elles tot el maquinari de càrdio i de musculació, que es renova completament; i la posada en marxa d’un nou espai per a entrenament funcional. A la zona d’aigües, a partir de dimecres torna a estar operativa, de nou, la banyera d’hidromassatge

La piscina coberta i el gimnàs de Can Pasqual tornaran a obrir les portes el proper dimecres 1 de setembre després de les vacances d’estiu i ho faran amb diferents novetats que afectaran al maquinari i els espais d’entrenament com a la zona d’aigües. Al gimnàs, s’estrenarà tot els aparells de les zones de musculació i càrdio i, a més, s’habilitaran espais d’entrenament funcional, que podrà fer-se de manera independent o com a activitat dirigida. A la piscina, s’ha renovat l’aigua tant al tac de la petita com al de la gran; a partir de la propera setmana, tornarà a estar disponible la banyera d’hidromassatge; i s’està estudiant la possibilitat d’obrir la sauna o el bany turc. Entretant, es treballa per solucionar les deficiències en la climatització del gimnàs i a hores d’ara no es descarta una solució provisional de cara a la reobertura de la propera setmana. Com en els darrers mesos, per accedir a la piscina serà necessari reservar dia, hora i activitat a través de l’aplicació per a telèfons mòbils i es mantindran actives les mesures d’higiene i limitació de l’aforament vigents a cada moment per fer front a la covid-19.

Al recinte del gimnàs es renovarà la totalitat de màquines i aparells, que s’estrenaran el mateix dia 1 de setembre. Entre ells, a la zona d’entrenament càdio-vascular, 3 cintes de córrer automàtiques i 1 una de mecànica, 4 el·líptiques, 3 bicicletes amb recolzament, 3 bicicletes verticals, 3 bicicletes d’spinning, 1 bicicleta hiit i 1 màquina de rem. També seran noves t·tes les màquines de musculació i els aparells de pes mort, tot i que la gran novetat serà la instal·lació d’espais d’entrenament funcional, un a la sala d’activitats dirigides i l’altre contigu a l’espai de càrdio. Aquesta activitat esportiva, que es realitza aprofitat el pes del propi cos i alguns elements com ara cordes, calaixos o pilotes, es podrà reservar, doncs, com a activitat dirigida i també es podrà gaudir a nivell individual, inicialment amb el guiatge i la instrucció dels monitors de sala. La renovació del maquinari els aparells de Can Pasqual s’ha dut a terme a través d’un contracte d’arrendament a 4 anys per valor de 85.479,94€ adjudicat a l’empresa Exercycle SL.

A la zona d’aigües l’aturada per vacances s’ha aprofitat per fer la vorada al tancs de la piscina gran i la piscina petita, fet que ha motivat haver-les de buidar i renovar l’aigua completament. Aprofitant la reobertura tornarà a funcionar la banyera d’hidromassatge, per a la qual hi haurà limitació d’aforament, serà obligatori l’ús de la mascareta i caldrà fer reserva a aplicació de reserva d’espais i activitats. A hores d’ara s’està estudiant obrir de nou, també, la sauna o el bany turc d’acord amb les limitacions i les garanties sanitàries d’obligat compliment per aquest tipus d’instal•lacions. D’altra banda, de cara a garantir una correcta climatització a tota la instal·lació i solucionar les deficiències de l’aire condicionat del gimnàs, entretant aquestes no es resolen definitivament, s’estudia dur a terme lloguer d’equips especials de climatització que garanteixin l’obertura del recinte i les activitats, el proper dimecres, en les millors condicions.

La piscina obrirà en l’horari habitual de dilluns a divendres, de 7 del matí a 10 de la nit; dissabtes de 10 del matí a 1.30 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre; i diumenges i festius de 10 del matí a 2 del migdia. Per accedir a la instal·lació serà necessari reservar dia, hora i activitat a través de l’aplicació per a telèfons mòbils Connecta, disponible per a sistemes IOS i Android. Els nous usuaris podran sol·licitar els abonaments de temporada des del mateix dia 1 de setembre a través dels canals habituals.

El gimnàs de Can Pasqual reobre amb maquinària nova i aparells renovats