Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 27/09/2021
Traducció automàtica

Parc de la vila

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Urbanisme Dilluns, 30 d'agost de 2021

Comencen les obres d'arranjament a l'espai El Brullot de Mas d'en Gall

Els treballs es varen iniciar dimecres passat i tindran una durada estimada de quatre setmanes. Amb un pressupost de 20.9008 euros, les obres solucionaran les filtracions per capil·laritat a l’interior i l’exterior del local, adequaran les ventilacions i la repararan les filtracions exteriors no provinents de la façana

Les obres d’arranjament a l'espai El Brullot, el casal social i seu de l’Associació de Veïns del barri de Mas d’en Gall, ja estan en marxa. Les actuacions les porta a terme l’empresa B28 CONSTRUCCIONS SL, a la que s’han adjudicat les obres per import de 20.908,80 euros. Els treballs, que varen començar dimecres passat, tenen una durada estimada de quatre setmanes i consistiran en l’arranjament de les filtracions per capil·laritat a l’interior i l’exterior del local, l’adequació de les ventilacions i la reparació de filtracions exteriors no provinents de la façana. La seu del Brullot feia molts mesos que no podia acollir cap activitat degut al seu estat de deteriorament. Un cop acabades les obres, és previst que el centre pugui ser, a més de l’espai propi de l’Associació de veïns de Mas d’en Gall, l’escenari d’una ludoteca i una biblioteca per al veïnat del barri.

La memòria valorada del projecte d’arranjament del Brullot l’han redactat els Serveis Tècnics Municipals i contempla la realització de diferents actuacions a l’edifici, com ara l’arranjament de les filtracions per capil·laritat a l’interior del local, on es repicarà tot el revestiment, s’aplicarà morter impermeable i es pintaran els paraments amb pintura plàstica. A la façana, es repicarà el revestiment fins a una alçada d’un metre i mig i es farà de nou aplicant-hi un morter porós drenant, amb acabat arrebossat, i es pintarà de nou. També es millorarà la ventilació amb dues noves obertures superiors i la col·locació d’un ventilador i d’un extractor; i se substituiran les finestres per unes de batents, i s’arranjaran les filtracions exteriors no provinents de la façana.

Les obres al Brullot han estat llargament reivindicades des de l’Associació de Veïns de Mas d’en Gall, segons va explicar la setmana passada a l’emissora municipal la seva presidenta, Susana Martínez. El consistori, pendent de fer les actuacions de manteniment necessàries, ha ajornat en dos ocasions l’inici de les actuacions en aquest equipament, primerament al març i després al mes de juny d’aquest mateix any. Susana Martínez assegurava fa uns dies que, degut al seu estat actual, ja feia mesos que no es podia fer cap activitat al Brullot i que, després de les obres, és previst reprendre l’agenda amb propostes adreçades a tot el veïnat, com ara una ludoteca, una biblioteca o la realització de classes per a infants i joves.

Seu de l'espai El Brullot, al barri de Mas d'en Gall d'Esparreguera