Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dilluns 27/09/2021
Traducció automàtica

cap1

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Política Lingüística Divendres, 3 de setembre de 2021

L’Oficina de Català d'Esparreguera obre inscripcions per al curs 2021-2022

La matriculació per a l’alumnat que continua la seva formació de català serà del 6 al 10 de setembre i, per a les noves incorporacions, del 13 al 15 d’aquest mes. Els tràmits d’inscripció hauran de fer-se en línia per a un curs que manté l’oferta formativa i suposarà la tornada a la presencialitat en les modalitats de català oral Bàsic i Elemental

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre el període d’inscripcions per als cursos d’aquesta tardor, que mantindran algunes modalitats telemàtiques però suposaran la tornada a la presencialitat dels nivells Bàsic i Elemental de català oral. Les inscripcions per a les persones matriculades durant el curs passat seran del 6 al 10 de setembre, mentre que el nou alumnat es matricularà de 13 al 15 d’aquest mes.. A l’Oficina de Català d’Esparreguera l’oferta es compon dos grups de Bàsic 1, un de presencial de matí i un de presencial de vespre; un grup d’Elemental 1 presencial; i un grup d'Intermedi 1 i un de Suficiència 1 completament en línia . Tots els tràmits per a inscriure’s als cursos de català hauran de fer-se en línia des de cpnl.cat, tot i que les persones que tinguin dificultats a l’hora de fer la inscripció telemàticament podran demanar una cita per a rebre assistència en el procés d’inscripció.

El procés matriculació per als cursos de tardor manté el desdoblament en dos períodes que ja es va posar en pràctica ara fa un any i primer, durant tota la semana que ve, s’atendrà les persones que acaben de fer un curs al Consorci i que volen continuar el procés d'aprenentatge, mentre que entre els dies 13 i 15 de setembre es faran les inscripcions per al públic en general. En ambdós períodes, les inscripcions hauran de fer-se en línia si bé l’Oficina de Català d’Esparreguera restarà oberta per atendre possibles dubtes i consultes. Per a qualsevol consulta sobre la matriculació, caldrà trucar al 93 772 92 92 o bé escriure un correu electrònic a esparreguera@cpnl.cat. De la mateixa manera, les persones que tinguin dificultats a l’hora de fer la inscripció digital podran trucar al mateix telèfon per a demanar una cita en què rebran assistència per a formalitzar el procés de matriculació.

L’oferta de cursos de l’Oficina de Català d’Esparreguera està formada per dos grups de Bàsic 1, un de presencial de matí (dimarts i dijous de 10 a 12 h) i un de presencial de vespre (dimarts i dijous de 19 a 21 h); un grup d’Elemental 1 presencial (dimarts i dijous de 15 a 17 h); i un grup d'Intermedi 1 i un de Suficiència 1, ambdós totalment en línia. En l'àmbit comarcal, el CNL Ca n'Ametller, que engloba 12 poblacions del Baix Llobregat centre i nord més Castellbisbal (Vallès Occidental), presenta aquest setembre una oferta de cursos de català adaptada a la pandèmia, de manera que els cursos de nivells de català escrit (Intermedi, Suficiència i C2) seran 100% en línia i els que van adreçats a millorar les competències orals (Inicial, Bàsic i Elemental) seran 100% presencials. Aquest any, l’aula de català estarà ubicada a la Biblioteca Municipal L'Ateneu d’Esparreguera i els cursos començaran el 22 i el 23 de setembre.

La matricula per als cursos de tardor de l’Oficina de Català d'Esparreguera comença dilluns 6 de setembre