Benvinguts al web de l'Ajuntament d'Esparreguera - Dimecres 27/10/2021
Traducció automàtica

Vista des de Can Pasqual

Ajuntament d'Esparreguera

Butlletí electrònic

De forma periòdica s'enviarà un correu electrònic amb un resum de l'actualitat del municipi.

Si ets menor de catorze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors.

 Declaro que he llegit i accepto l'Avís legal.

També pots estar al dia del que passa a Esparreguera a través dels canals RSS:

Alcaldia, Societat Dimecres, 6 d'octubre de 2021

L’Ajuntament prepara per aquest octubre un acte de record a les víctimes de la covid-19

L’homenatge es farà el 23 d’octubre a les 12 del migdia al Parc de la Vila i comptarà amb la participació de representants municipals, del sector sanitari i de la ciutadania, així com acompanyament musical a càrrec de l’Associació Beques Lola Lizaran. La cita, que estarà oberta a tota la ciutadania, també vol retre homenatge al personal sanitari

L’Ajuntament d’Esparreguera celebrarà el dissabte 23 d’octubre un acte en record de totes les persones víctimes de la covid-19 i també d’homenatge a tot el personal sanitari per l’esforç i dedicació mostrat durant els mesos de pandèmia. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia al Parc de la Vila i comptarà amb els parlaments de l’alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, representants del consistori i del sector sanitari de la comarca i també de vilatans d’Esparreguera que han viscut en primera persona la malaltia. L’homenatge, que s’havia d’haver celebrat l’any passat i s’ha posposat fins a dues vegades a causa de la situació d’emergència sanitària, es farà seguint les indicacions fixades per les autoritats sanitàries i estarà obert a tota la ciutadania que hi podrà participar confirmant prèviament la seva assistència.

L'alcalde d’Esparreguera, Eduard Rivas, ha explicat que es tracta d’un “acte que pretén ser un gest de record i memòria a totes les víctimes que ha causat la pandèmia, ja que, en la majoria dels casos, les famílies no es van poder acomiadar com haurien volgut dels seus ésser estimats, a causa de les mesures sanitàries per a evitar la propagació del coronavirus”. Així mateix, amb la celebració d’aquest homenatge “també es vol agrair la tasca del personal sanitari i de tots aquells i aquelles professionals que van estar a primera línia durant els mesos més durs de la pandèmia” i alhora “generar consciència d’unitat per afrontar junts els problemes col·lectius”, ha subratllat l’alcalde.

La cita comptarà amb acompanyament musical en directe a càrrec de l’Associació Beques Lola Lizaran i, en el decurs de l’homenatge, totes les persones i entitats que ho desitgin podran fer una ofrena floral al peu de l’alzina, com a acte de respecte i commemoració. Des del consistori es convida a tots els esparreguerins i esparreguerines a participar en aquest acte que tindrà l’aforament limitat, per la qual cosa es demana que aquelles persones que hi estiguin interessades confirmin l’assistència enviant un correu electrònic a alcaldia@esparreguera.cat, indicant nom i cognoms i telèfon de contacte. Així mateix, properament també s’habilitarà un formulari des del qual es podrà reservar l’accés a l’acte.

L'acte se celebrarà al Parc de la Vila