Tanca

Javi Sancho: del deporte también se sale

El 27 de maig
A les 21.30 h

Afegir al calendari

Teatre de La Passió d'Esparreguera

Avinguda Francesc Marimon, 83, Esparreguera

Bones! Soc en Javi, de veritat, això ho escriu “de mi per tu”. El que estàs llegint és la sinopsi del meu nou show, normalment això s’escriu per explicar una mica de què va l’espectacle, però jo a més aprofito per saludar-te i donar-te la benvinguda.

T’explico una mica: considero esportista d’elit des del qual porta anys pensant a apuntar-se a un gimnàs fins al qual guanya la Vuelta España. Una vegada tenim clar que ets un dels “esportistes d’elit” escollits per a formar part del meu show, seré totalment sincer; en aquest espectacle parlo de la meva relació amor/odi amb l’esport i de la febre esportiva que ens envolta, tots dos sabem que la gent s’està tornant boja, pot que siguis un d’ells, però tu moles, els altres no tant.

T’explicaré en confiança experiències en les quals estic segur que et sentiràs identificat, entenc que no ho arribis a reconèixer mai per mantenir la teva dignitat, fes-ho tu, que encara pots. A més, et colaré moltes coses més: traumes provocats per les meves relacions sentimentals al llarg de la meva vida, liades de família, actualitat sobre programes de televisió…

Si ves a veure’m per haver llegit això, en acabar el show em dius “vinc pel que tu i jo sabem”. Et prometo que el que passi al show, es queda al show, per la meva part, tu pots explicar tot el que vulguis en sortir. Segurament has llegit sinopsis molt més xules, però el tema és que ho he donat tot muntant el show i a això ja he arribat “mu cansao”. ¡T’espero al teatre!

Durada de l’espectacle: 80 minuts.

Idioma: castellà.

Preu entrada: 16€.

Compra d'entrades

Comparteix aquest contingut